登录 | 注册 | FAQ
Anonymous

menu poziome jak zrobic?

+ 发表回复

2 篇帖子 分页: 1 / 1


menu poziome jak zrobic?

pies2 » 周二 3月 04, 2014 4:54 pm

czesc
jak zrobić menu poziome bo próboje i nic, a zrobiłem menu pionowe jest dobrze:

<html>
<head>
<title>strona1</title>
</head>

<body>

<ul>
<li><a href="szkielet.html"><img src="p1.jpg" border="0"></a>
<li><a href="111.html"><img src="p2.jpg" border="0"></a>
<li><a href="222.html"><img src="p3.jpg" border="0"></a>
<li><a href="333.html"><img src="p4.jpg" border="0"></a>
</ul>


</body>

<style>

</style>
</html>
头像

pies2

  • 帖子: 57
  • 注册: 周一 2月 17, 2014 12:24 pm

Re: menu poziome jak zrobic?

XainPro » 周四 3月 06, 2014 1:27 pm

<html>
<head>
<title>strona1</title>
</head>
<body>
<ul style="list-style:none">
<li><a href="szkielet.html"><img src="p1.jpg" border="0"></a>
<li><a href="111.html"><img src="p2.jpg" border="0"></a>
<li><a href="222.html"><img src="p3.jpg" border="0"></a>
<li><a href="333.html"><img src="p4.jpg" border="0"></a>
</ul>
</body>
</html>
头像

XainPro

  • 帖子: 3933
  • 注册: 周五 2月 17, 2012 8:10 pm


+ 发表回复

分页: 1 / 1