登录 | 注册 | FAQ
Anonymous

Need help on our stock market module to be chang

+ 发表回复

3 篇帖子 分页: 1 / 1


Need help on our stock market module to be chang

elshayeb » 周三 7月 23, 2014 1:58 am

i need help in programming my stock markets module to change it's status automatic

what codes should i use ?

Each stock market will be changed it's status automatic 4 times a day in a speific time

From " closed " to " pre"
and from "pre" to "open"
from "open" to "after "
finally fr om " after " to closed

our web site is : www.Marketsprofile.com

please help us Thank you

附件

  1. change.jpg (49.15 KiB) 被下载 1903 次

头像

elshayeb

  • 帖子: 2
  • 注册: 周三 7月 23, 2014 1:42 am

Re: Need help on our stock market module to be chang

juliusijie » 周四 7月 24, 2014 4:19 pm

You could use cron jobs. They let you program your webserver to run a certain script at a certain time or time intervals. Google 'cron jobs in php' for more details.
头像

juliusijie

  • 帖子: 19
  • 注册: 周六 2月 08, 2014 7:56 am
  • 地址: Lagos, Nigeria

Re: Need help on our stock market module to be chang

XainPro » 周六 7月 26, 2014 12:17 pm

2 possiable options 1 cron jobs 2 save the state in db field and on runtime check live state vs db state if they match then show database values if the state dose not match then 1st save live values into database and then show them on to website
头像

XainPro

  • 帖子: 3933
  • 注册: 周五 2月 17, 2012 8:10 pm


+ 发表回复

分页: 1 / 1